|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Batista{fen4e} |
Posted: November 16, 2006 11:04 am
|
|
Потребител ![]() ![]() Group: Members Posts: 38 Member No.: 25 Joined: November 07, 2006 |
Имате ли момчета приятели?Какво мислите кое е по-добре момчета или момичета?Защо?
-------------------- Поклонници на чужди етикети на чужди гербове и имена! Винете ни,винете макар да нямаме вина за обичта към българското знаме, към българския слунчев ченозем, родили сме се българия и няма рожденната си кръв да отречем! |
| PoISoN{KiSseS}` |
Posted: November 19, 2006 12:27 pm
|
![]() Потребител ![]() ![]() Group: Members Posts: 28 Member No.: 30 Joined: November 18, 2006 |
ооОоо Имам момчета приятели и бих казала че на повечето от тях може да им се има адски голямо доверие... Имам едно френдче Ванко се казва и в момента е 6ти классс като братче ми е адски мн си го лоф...обаче аз не го заслужавамм
-------------------- ![]() ВсИчКи МъЖе ОбИЧаТ Да МаЖаТ ЖеНиТе съъЪссс СмеТана и ЯгОдИ...БъДи БЪдИ БъЛгАРиН и Я НаМаЖи с БоБ ЧоРбА И ЛюТи ЧуШкииИ :) :) :) :) |
| *Sunshine* |
Posted: December 16, 2006 08:42 am
|
![]() @dm1n ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Администратори Posts: 406 Member No.: 1 Joined: September 13, 2006 |
Доста приятели момчета имам!
-------------------- ![]() GrApHiCs By whisper. Thanx, deary! :* Loff ya! {} |
| Вилитоо |
Posted: January 27, 2007 10:00 am
|
![]() My time is now ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 367 Member No.: 64 Joined: January 21, 2007 |
Ами по-добре с момичета.Но зависи от пола на човека разбира се.Аз съм момиче и харесвам да се сприятелявам повече с момичета.
По темата:Имам момчета приятели които също се отнасят добре с мен. -------------------- ![]() |
| DaHu :) |
Posted: January 27, 2007 07:18 pm
|
![]() Вещ в занаята ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 90 Member No.: 69 Joined: January 27, 2007 |
Да, имам и момчета приятели. Определено момичетата са по добри, защото те те разбират в повечето случаи, а едно момче би се изсмяло.. но не казвам, че не стават за приятели!
-------------------- ![]() |
| ani8888 |
Posted: January 28, 2007 06:40 pm
|
![]() Най-добричката :))))))))) ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 113 Member No.: 71 Joined: January 28, 2007 |
Имам само едно едничко ма което мога да разчитам.Скоро може да сме повече от причтели.Нещо хлътнах по него.
-------------------- |
| Ivka_slivka |
Posted: March 03, 2007 12:40 pm
|
![]() Вещ в занаята ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 183 Member No.: 14 Joined: October 16, 2006 |
Малеее, ако знаете сестра ми само с момчета се движи! Момичета не признава!
Аз имам там 1-2, но и те са от полза по някога! -------------------- ![]() ![]() Embl by whisper, icons by me! |
| kotetovania |
Posted: March 04, 2007 11:40 am
|
![]() Вещ в занаята ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 52 Member No.: 32 Joined: November 19, 2006 |
Да
-------------------- ![]() Ани обичам те!!!!!!! |
| Вилитоо |
Posted: June 04, 2008 11:09 am
|
||
![]() My time is now ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 367 Member No.: 64 Joined: January 21, 2007 |
Една приятелка също така.Постоянно е с момчета,не може да се отдели от тях -------------------- ![]() |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |