|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
|
|
![]() ![]() ![]() |
| whisper |
Posted: September 17, 2006 01:11 pm
|
![]() Пфф... ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Администратори Posts: 391 Member No.: 2 Joined: September 15, 2006 |
Какво ще кажете за тази певица? Коя е любимата ви нейна песен?Дайте насам и сайтчета на Кристина!
Аз не я харесвам много-много... -------------------- I dream in darkness, I sleep to die`
erase the silence, erase my life` our burning ashes blacken the day` a world of nothingness blow me away... HuG mE! ;P |
| kotetovania |
Posted: December 04, 2006 12:41 pm
|
![]() Вещ в занаята ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 52 Member No.: 32 Joined: November 19, 2006 |
Ужасна е
-------------------- ![]() Ани обичам те!!!!!!! |
| kotetovania |
Posted: December 04, 2006 12:42 pm
|
![]() Вещ в занаята ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 52 Member No.: 32 Joined: November 19, 2006 |
Ужасна е
-------------------- ![]() Ани обичам те!!!!!!! |
| Batista{fen4e} |
Posted: December 13, 2006 06:42 pm
|
|
Потребител ![]() ![]() Group: Members Posts: 38 Member No.: 25 Joined: November 07, 2006 |
Честно да си призная не е я харесвам особено много...единствената нейна песен която ми долу-горе е hurt мился,че се казваше...Като визия също не ми харесва...
-------------------- Поклонници на чужди етикети на чужди гербове и имена! Винете ни,винете макар да нямаме вина за обичта към българското знаме, към българския слунчев ченозем, родили сме се българия и няма рожденната си кръв да отречем! |
| dessy |
Posted: December 14, 2006 05:56 pm
|
![]() Вещ в занаята ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 52 Member No.: 37 Joined: December 02, 2006 |
Аз харесвам само някои нейни песни, но като визия и аз не я харесвам. Преди визията и беше много по-хубава от сега.
-------------------- ![]() |
| Angie |
Posted: December 28, 2006 02:46 pm
|
||
![]() Новаче :) ![]() Group: Members Posts: 13 Member No.: 43 Joined: December 23, 2006 |
А Аналия е по-добра? Излагате се Някои песни на Кристина ми харесват. Beautiful например или Hurt. -------------------- Why don't you just stuck your shiny message board up your ass?
I'm a fuckin LAMF slut |
||
| *Sweetest Sin* |
|
||
|
Новаче :) ![]() Group: Members Posts: 3 Member No.: 115 Joined: June 04, 2007 |
Аз харесвам някои от песните й / най-вече тези от първия й албум / и уважавам гласовите и възможности, но като визия съм съласна, че през тийнейджърските си години изглеждаше много по-добре. |
||
| Вилитоо |
Posted: May 04, 2008 08:46 am
|
![]() My time is now ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 367 Member No.: 64 Joined: January 21, 2007 |
Пее хубаво,но ми изглежда злобна
-------------------- ![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |