*Fancy~Forum*

Pages: (2) 1 [2]   ( Go to first unread post ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Братя и сестри- напаст!!
LiLinka
Posted: July 14, 2007 07:57 am
Quote Post

Новаче :)
*

Group: Members
Member No.: 124

леле хора това ващо нищо не е аз имам едно чудовище у нас в буквалния смисъл на сумата-брат ми на 4 е.Просто го мразя и той ме мрази ние неможем да се понасяме даже не можем да седим на една маса аз и брат ми вечеряме по различно време той с майка ми аз с баща ми изобщо не се понасяме.Ония ден го оставиха вечерта наше аз да го гледам щот те бяха навънка.Цяла вечер ми ду гладата ме би и после аз мноу се ядосах и така го набих че чак синки му оставих и цяла вечер не смя да се доближи до мен мноу се мразим незнам защо smile.gif)

--------------------
PMEmail Poster
Brunette
Posted: October 09, 2007 11:47 am
Quote Post

Потребител
**

Member No.: 133

Аз не мисля , че мойта сестра е чудовище (както се изразявате вие).Казва се Виктория и е на 15 и е по - голяма от мен .. От време на време малко се караме , но това се случва много рядко.Иначе много я обичам.А и искам да имам по малко братче ще е суперр fancyforum/clown.gif

--------------------
user posted image
PMEmail Poster
Вилитоо
Posted: January 05, 2008 07:14 am
Quote Post

My time is now

Member No.: 64

QUOTE (Brunette @ October 09, 2007 11:47 am)
Аз не мисля , че мойта сестра е чудовище (както се изразявате вие).Казва се Виктория и е на 15 и е по - голяма от мен .. От време на време малко се караме , но това се случва много рядко.Иначе много я обичам.А и искам да имам по малко братче ще е суперр fancyforum/clown.gif

И аз съм на същото мнение.Все пак много от тези хора които сега имат братчета и сестрички и сега им викат напасти са ги искали.

--------------------
user posted image
PMEmail PosterUsers WebsiteIntegrity Messenger IMICQAOLYahooMSN
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Topic Options Pages: (2) 1 [2]  Reply to this topicStart new topicStart Poll