|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
|
|
| Pages: (2) 1 [2] ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
| LiLinka |
Posted: July 14, 2007 07:57 am
|
![]() Новаче :) ![]() Group: Members Posts: 9 Member No.: 124 Joined: July 14, 2007 |
леле хора това ващо нищо не е аз имам едно чудовище у нас в буквалния смисъл на сумата-брат ми на 4 е.Просто го мразя и той ме мрази ние неможем да се понасяме даже не можем да седим на една маса аз и брат ми вечеряме по различно време той с майка ми аз с баща ми изобщо не се понасяме.Ония ден го оставиха вечерта наше аз да го гледам щот те бяха навънка.Цяла вечер ми ду гладата ме би и после аз мноу се ядосах и така го набих че чак синки му оставих и цяла вечер не смя да се доближи до мен мноу се мразим незнам защо
-------------------- |
| Brunette |
Posted: October 09, 2007 11:47 am
|
|
Потребител ![]() ![]() Group: Members Posts: 34 Member No.: 133 Joined: August 23, 2007 |
Аз не мисля , че мойта сестра е чудовище (както се изразявате вие).Казва се Виктория и е на 15 и е по - голяма от мен .. От време на време малко се караме , но това се случва много рядко.Иначе много я обичам.А и искам да имам по малко братче ще е суперр
-------------------- ![]() |
| Вилитоо |
Posted: January 05, 2008 07:14 am
|
||
![]() My time is now ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 367 Member No.: 64 Joined: January 21, 2007 |
И аз съм на същото мнение.Все пак много от тези хора които сега имат братчета и сестрички и сега им викат напасти са ги искали. -------------------- ![]() |
||
Pages: (2) 1 [2] |
![]() ![]() ![]() |