|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
|
|
![]() ![]() ![]() |
| ADINCA |
Posted: February 28, 2007 08:54 am
|
![]() Вещ в занаята ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 61 Member No.: 38 Joined: December 10, 2006 |
Такам и аз имам форум хостван от форумер.ком но не знам как мога да сложа най-отдолу например банери,за да слагам всякакви банерчета.Моля ви да ми помогнете.
-------------------- ![]() by whisper [thanks dear {kiss}] |
| *Sunshine* |
Posted: March 02, 2007 07:04 pm
|
![]() @dm1n ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Администратори Posts: 406 Member No.: 1 Joined: September 13, 2006 |
Трябва форумът ти да е IPB.
1. Отиваш в админ-панела. 2. После отиваш на HTML Templates. 3. Manage HTML. 5. Board Index Sections. 6. End board - там си пишеш кодовете и т.н. -------------------- ![]() GrApHiCs By whisper. Thanx, deary! :* Loff ya! {} |
| ADINCA |
|
![]() Вещ в занаята ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 61 Member No.: 38 Joined: December 10, 2006 |
При мен нещо не става ето виж какво стана http://adinca28.30.forumer.com/ и тва е.Направих дриг форум,но не ми се показват там под форумите.Ще ми кажеш ли какво да правя?ПЛс.
| ADINCA |
|
Ами направих си нов форум и ето какво стана http://ashley28.30.forumer.com/ .Не щат да ми се поксажат форумите.Моля те помогни ми.Ако ти се занимава се регни и направи форумите.Ако не само кажи какви трябва да са настройките за да ми излизат другите под форуми и категории.ПЛС помогни ми.
| *Sunshine* |
Posted: April 07, 2007 06:51 pm
|
![]() @dm1n ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Администратори Posts: 406 Member No.: 1 Joined: September 13, 2006 |
При мен излизат (аз съм гост).
Проблемът ти е в т.нар. "Masks". Отиди в админ панела там, където се едитват форумите. Избери си някой и цъкни на "Permission Masks", които попадат в полето му. -------------------- ![]() GrApHiCs By whisper. Thanx, deary! :* Loff ya! {} |
| Вилитоо |
Posted: April 03, 2008 06:16 am
|
![]() My time is now ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 367 Member No.: 64 Joined: January 21, 2007 |
И аз се интересувах как става тази работа,сега вече мога
-------------------- ![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |