*Fancy~Forum*

Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Запазена марка на *Fancy~Forum*!
*Sunshine*
  Posted: December 25, 2006 10:23 pm
Quote Post

@dm1n

Group: Администратори
Member No.: 1

Ще ви помоля на всички сканирани материали за форума и подобни, предоставени от вас (всички картинки, без подписи, аватари и други графики), които могат да се използват от други хора, да добавяте една от тези емблеми на форума върху материалите. Ако не можете, ще се постарая да извършвам това! smile.gif

1. І емблема (бял текст с черно очертание):
user posted image - Във формат *.PNG

user posted image - Във формат *.GIF

2. ІІ емблема (черен текст с бяло очертание):
user posted image - Във формат *.PNG

user posted image - Във формат *.GIF

Предоставям всяка от двете емблеми в два формата (*.PNG и *.GIF), за да улеснявам работата ви - все пак някои програми не работят с всички формати графики! smile.gif Използвайте тази, която ви е най-удобна за вашата програма. Adobe Photoshop и Jasc Animation Shop специално отварят и двата формата, в такъв случай която искате използвайте. За други програми незнам, други не ползвам, но сигурно има и такива като тези двете, които поддържат и двата формата.
Сигурно се питате защо емблемите са черно-бели и защо са две? - Черно-бели са, защото би било бая сложно да правя за всеки цвят емблема (розово, червено, синьо, оранжево, жълто и т.н.) - просто черното и бялото пасват на всичко. А съм направила две с обратни цветове емблеми просто за да имате избор все пак! Избирате емблемка и я слагате! Можете да използвате и двете (на различни графики имам предвид), но просто няма смисъл да слагате и двете на една снимка... Няма смисъл. sleep.gif

ВАЖНО:
Преди да добавите една от емблемките върху материала, трябва задължително да я запазите!!! ЗАПАЗЕТЕ Я В КОМПЮТЪРА СИ!!!!!!! Защото, ако не я запазите, а направо я копирате от браузъра си и я пейстнете в програмата, няма да излезе на прозрачен фон, както трябва да е на графиката и както е тук (затова съм избрала точно тези 2 формата, а не *.JPG, понеже той не поддържа прозрачен фон), ще излезе на черен фон. А тогава този фон трябва да се трие, което не е много лесно за повечето. (Аз лично бих го направила доста лесно с тези простички емблемки, черно-бели, но при други също ми е трудно...) Успех! happy.gif

П.П. Както сигурно сте срещали на доста места и тук ще бъдат добавени от тези "tags", както например на тази снимка! wink.gif Смятам да направя такива скоро - пак черно-бели, както се досещате! smile.gif)

--------------------
user posted image
GrApHiCs By whisper. Thanx, deary! :* Loff ya! {}
PMEmail PosterUsers Website
*Sunshine*
Posted: December 26, 2006 08:54 am
Quote Post

@dm1n

ZIP & RAR архиви

Ако сте направили Зип или Рар архив за форума, ще ви помоля да добавите *.txt или *.doc файл, съдържащ малко инфо за произхода на архива! wink.gif Аз вече направих 2 файла - по 1 от двата формата. Можете да ги изтеглите от тук! Трябва просто да ги разархивирате и да сложите един от двата в архива, който пускате. Ако не можете, също както при емблемите, аз ще се постарая да го направя. smile.gif

--------------------
user posted image
whisper
Posted: December 26, 2006 10:44 am
Quote Post

Пфф...

Member No.: 2

Лил, поздравления за идеята! happy.gif Проблемът е само, че не виждам НИТО една от картинките! blink.gif blink.gif Дори и с ИЕ! blink.gif Май ще трябва вече да ми ги пращаш по скайпа... fancyforum/rain..gif

БОЖЕЕЕЕЕ, какво става при меееееееннн???! dry.gif

--------------------
I dream in darkness, I sleep to die`
erase the silence, erase my life`
our burning ashes blacken the day`
a world of nothingness blow me away...

user posted image
HuG mE! ;P
PMEmail PosterUsers WebsiteIntegrity Messenger IMYahooMSN
*Sunshine*
Posted: December 26, 2006 10:51 am
Quote Post

@dm1n

QUOTE (whisper @ December 26, 2006 10:44 am)
Лил, поздравления за идеята! happy.gif Проблемът е само, че не виждам НИТО една от картинките! blink.gif blink.gif Дори и с ИЕ! blink.gif Май ще трябва вече да ми ги пращаш по скайпа... fancyforum/rain..gif

БОЖЕЕЕЕЕ, какво става при меееееееннн???! dry.gif

Много гадно! sad.gif Странно, при мен няма никакъв такъв проблем. Ми няма друг избор, освен да ти ги пращам по Скайп...
Към другите: Вие виждате ли ги? unsure.gif

--------------------
user posted image
L'amour
Posted: February 07, 2007 06:17 pm
Quote Post

Новаче :)
*

Group: Members
Member No.: 10

Да , няма проблем при мен!
PMEmail PosterUsers WebsiteIntegrity Messenger IMICQYahoo
LevSkarCh3
Posted: February 25, 2007 11:19 pm
Quote Post

Новаче :)
*

Member No.: 84

и аз ги виждам, но са много опростени .... иначе браво !

--------------------
user posted image
*Sunshine*
Posted: March 02, 2007 06:07 pm
Quote Post

@dm1n

[B]Е, да, опростени са. Причините са две:
1. Не мога да правя за всеки цвят отделна.
2. По този начин няма да нарушавам графиката и да я правя негодна за използване.
wink.gif

--------------------
user posted image
Вилитоо
Posted: June 07, 2008 08:44 am
Quote Post

My time is now

Member No.: 64

QUOTE (*Sunshine* @ December 26, 2006 10:51 am)
QUOTE (whisper @ December 26, 2006 10:44 am)
Лил, поздравления за идеята!  happy.gif Проблемът е само, че не виждам НИТО една от картинките!  blink.gif  blink.gif Дори и с ИЕ!  blink.gif Май ще трябва вече да ми ги пращаш по скайпа... fancyforum/rain..gif

БОЖЕЕЕЕЕ, какво става при меееееееннн???!  dry.gif

Много гадно! sad.gif Странно, при мен няма никакъв такъв проблем. Ми няма друг избор, освен да ти ги пращам по Скайп...
Към другите: Вие виждате ли ги? unsure.gif

Виждат се прекрасно

--------------------
user posted image
PMEmail PosterUsers WebsiteIntegrity Messenger IMICQAOLYahooMSN
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll